| ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! | |
|
+2*Aslı{ACK}* uZayLıMm{eZqİ} 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
uZayLıMm{eZqİ} *Admin
| Konu: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Cuma Haz. 08, 2007 6:17 am | |
| AVRUPA YAKASININ YENİ YAYIN DÖNEMİNDE OLMAYAN ATA DEMİRER, KENDİ İSTEĞİYLE DİZİDEN ÇIKMAMIŞ. ÇIKARTILMIŞ!!! --------------------------------------------------------------------------------
Avrupa Yakası dizisi atv’nin yüz akı dizilerinin başında geliyor. Yayınlandığı günden beri reyting sıralamasında hep ilk üç içinde.
Yediden yetmişe herkesin beğeniyle izlediği bir dizi. Usta sanatçılar, genç yeteneklerle kaynaşarak iyi bir komedi dizisi oluşturmuşlar. Yeni yayın dönemine girmeden önce kadroda Ata Demirer vardı.
Ata`nın diziye katkısı çok fazla idi. Yeni yayın döneminde ayrılacağı yönünde çıkan haberler hayranlarını oldukça üzmüştü. Hatta dizinin tiryakileri de bu olaya çok üzüldüler. Ama nedense işlerini çokluğu yüzünde ayrıldığı söylendi. Ama işin aslı öyle değilmiş.
Evet Ata Demirer diziden kendi isteğiyle çıkmamış. Usta sanatçı Hümeyra’ya karşı sayğısızlık yaptığı için diziden çıkartılmış… | |
|
| |
*Aslı{ACK}* *Admin
Mesaj Sayısı : 1652 Localisation : CeMrEM yAnImDa YhOq:( Bn İzMiRDe OLsAm Ne YaZaR :( Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Salı Haz. 26, 2007 1:40 pm | |
| AVRUPA YAKASI HASTASIYIM BNDE.BİLİODUM SAOL. | |
|
| |
♥Tuqba[EB]& *Yardımcı Admin
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Cuma Haz. 29, 2007 5:47 am | |
| - cemrekopat_asli demiş ki:
- AVRUPA YAKASI HASTASIYIM BNDE.BİLİODUM SAOL.
bnde biliodmm | |
|
| |
Gülçin_Melisa *Süper Moderator
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Cuma Tem. 06, 2007 7:20 am | |
| bn bilmiodum saol yinede ama çıkartmasalardı keşke:( | |
|
| |
*Aslı{ACK}* *Admin
Mesaj Sayısı : 1652 Localisation : CeMrEM yAnImDa YhOq:( Bn İzMiRDe OLsAm Ne YaZaR :( Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Paz Tem. 08, 2007 9:43 am | |
| EET YA ONLA DAHA Bİ CANLIYDI. O ÇIKINCA KİLO ORTALAMASI DÜŞTÜ AMA NEYSE......... | |
|
| |
♥Tuqba[EB]& *Yardımcı Admin
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Ptsi Tem. 09, 2007 2:39 am | |
| yhaa nie çıkarttılar qiii | |
|
| |
*JanJu_Yoshy-Mm* ♥ıѕıηıσ♥
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Ptsi Tem. 09, 2007 10:41 am | |
| | |
|
| |
|ANGeL-EC| *Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 133 Localisation : CemRe\\\'mM\\\'deN Kayıt tarihi : 12/04/07
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Ptsi Tem. 09, 2007 11:36 pm | |
| Bende bilmiodum ama cıkaRmaLarı ii oLmş cünkü yerine buRhan qeLdi yha =)) | |
|
| |
*Aslı{ACK}* *Admin
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Salı Tem. 10, 2007 4:43 am | |
| ya bn hümeyrayı çoq beğeniorm çoq ii bi oyuncu bnde oyuncu olmak istiom yane aslında birsürü varda olmak isteddim mesleq ama oyunculukta idolüm : hümeyra neyse bncede saygısızlık yapmamalıydı | |
|
| |
*Aslı{ACK}* *Admin
| Konu: Geri: ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! Salı Tem. 10, 2007 4:46 am | |
| flood için ösür ama sohbet içeren msjları siliorm | |
|
| |
| ata demirer(avrupa yakasından)çıkmamış çıkartılmış! | |
|