GulcinEren.iLe.ßiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GulcinEren.iLe.ßiz

GerçeK qLneRen Sitesi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Windows Kapanış Mesajları

3 posters
YazarMesaj
♥Tuqba[EB]&
*Yardımcı Admin
♥Tuqba[EB]&

Windows Kapanış Mesajları Empty
MesajKonu: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptyC.tesi Haz. 23, 2007 8:20 am

Oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya!

* Kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın...

* Gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun...

* Windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows
kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın...

* Bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik...haftaya gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!...

* "Kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." seklinde olur eger icli bir bilgisayariniz varsa..

* Bu kadar.. dağılabilirsiniz...

* Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum

* Hadi bugünü de kazasız belasız atlattın
* Bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış
olursunuz... - kapan

* Şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..bi dahaki oturumda sorarım ben sana.. topsun olum sen

* Yedeklemişsindir inşallah..hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan..ehi ehi"

* Windows kapaniyor, kapanir, sen dikkat edde ruhunun windowlari açik kalmasin, gönülcegizin ayazda kalip circir olmasin" romantik windows sürüm 1 kadeh 2

* Niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!

* Her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum.

* Müsadenle kaçıyorum, sahip.

* Tekrar bekleriz efendim.. mekanda kafamiza gore tadilat yapma hakkimiz saklidir. bir sonraki ziyaretinizde bugunku islemlerinizi biraktiginiz gibi bulma garantisi vermiyoruz, haberiniz olsun.

* Boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini

* Bunu saymayız yine bekleriz.
|ShUmİPa
Misafir

MesajKonu: Geri: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptyC.tesi Haz. 23, 2007 11:38 am

Çok komik thx cnm Laughing
Gülçin_Melisa
*Süper Moderator
*Süper Moderator
Gülçin_Melisa

MesajKonu: Geri: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptyC.tesi Haz. 23, 2007 12:16 pm

çok komik+biliodum+iiki bida yazdın çok komik olduu için Surprised
♥Tuqba[EB]&
*Yardımcı Admin
♥Tuqba[EB]&

MesajKonu: Geri: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptyC.tesi Haz. 23, 2007 12:17 pm

bişi deil qörevimiss
*Aslı{ACK}*
*Admin
*Admin
*Aslı{ACK}*

MesajKonu: Geri: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptySalı Haz. 26, 2007 11:40 am

kah msn'ye girdik kah sims oynadık kah site site gezdik.bir oturumun daka sonu geldi.yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler bisim hemşerilere de selam ederim Laughing
seninkiler kdr olmasada bu da komik.bn uydurduuummm
♥Tuqba[EB]&
*Yardımcı Admin
♥Tuqba[EB]&

MesajKonu: Geri: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptyCuma Haz. 29, 2007 5:35 am

cemrekopat_asli demiş ki:
kah msn'ye girdik kah sims oynadık kah site site gezdik.bir oturumun daka sonu geldi.yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler bisim hemşerilere de selam ederim Laughing
seninkiler kdr olmasada bu da komik.bn uydurduuummm

sprmi$ Jnm Saol
|ShUmİPa
Misafir

MesajKonu: Geri: Windows Kapanış Mesajları   Windows Kapanış Mesajları EmptyC.tesi Tem. 07, 2007 5:00 am

Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum
Bu çok hoşuma gitti.

Windows Kapanış Mesajları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-