| türklere yapılan terbiyesizlik | |
|
+4*SeNa[EB]* *Aslı{ACK}* kızım_ben_erenciyim ErEnCi_SeMoŞ 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ErEnCi_SeMoŞ *Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 347 Localisation : AyY gÜlÇİnNnn CnMm BeN sEnİ nEdEn DaHa ÖnCe FaRkEdEmEdİm Kayıt tarihi : 31/05/07
| Konu: türklere yapılan terbiyesizlik Çarş. Haz. 27, 2007 5:16 am | |
| | |
|
| |
kızım_ben_erenciyim ♥ıѕıηıσ♥
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Çarş. Haz. 27, 2007 5:33 am | |
| VAY TERBİYESİZ PİSLİKLER ALLAAH CEZANIZI VERSİN SİZİN ASIL SİZİN ÜLKELERİNİZDE ASLA GÜVENDE OLMAYIZ BİZ | |
|
| |
*Aslı{ACK}* *Admin
Mesaj Sayısı : 1652 Localisation : CeMrEM yAnImDa YhOq:( Bn İzMiRDe OLsAm Ne YaZaR :( Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Çarş. Haz. 27, 2007 5:54 am | |
| KİMSE TÜRKİYE YE LAF EDEMEZ BNM ŞAŞIRDIIM İSE BUNU EN ÇOK SATAN GAZETELERİMİZDEN HÜRRİYET İN DAĞITMASI. TÜRKİYE TARİH BOYUNCA UYGARLIĞIN BEŞİĞİ OLMUŞ,GEREK TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ GEREKSE KÜLTÜRÜ İLE HEP KONUŞULMUŞTUR.TÜRKİYEMİZE LAF EDEN İLK ÖNCE KİŞİLİĞİNE VE AKLINA BAKSIN DERİM. TÜRKİYE İNSANLARIN KIRMIZI FES GİYDİĞİ VE KEBAP YEDİĞİ ÜLKE DEĞİLDİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE | |
|
| |
ErEnCi_SeMoŞ *Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 347 Localisation : AyY gÜlÇİnNnn CnMm BeN sEnİ nEdEn DaHa ÖnCe FaRkEdEmEdİm Kayıt tarihi : 31/05/07
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Çarş. Haz. 27, 2007 6:02 am | |
| kırmızı fesi çooq önceki yıllarda takıyolarmış hem taksakta takmasakta size ne bundan kebap da yiyoruz doğru sanki onlar hiç kebap yemiyormu türkiyeye giden güvende olamazmış siz nerden biliyonuz yha hem burası en güvenli ülke siz güvensiz ülke arıyosanız ilk önce kendi ülkelrinize bakın ne mutlu türküm diyene | |
|
| |
*SeNa[EB]* *Moderator
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Cuma Tem. 06, 2007 7:29 am | |
| allahım ya sanki kendi ülkeleri çok güvenilir de bize güvenmiyolar yaa bu ne biçim bişi yaa bi de hürriyet gastesi en gözde gastelerden hee insan cd ye bakmadan dağıtır mı o cd yi hem zarara de girmiş oluyo bölece
ama şarkı da çok güseldi yani bence | |
|
| |
|ShUmİPa Misafir
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Cuma Tem. 06, 2007 4:03 pm | |
| nıne ya:S bis memnunuz türkiyeden kimenee |
|
| |
♥Tuqba[EB]& *Yardımcı Admin
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik C.tesi Tem. 07, 2007 3:39 pm | |
| | |
|
| |
Sym[CK] *Özel Üe
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Perş. Tem. 19, 2007 11:58 am | |
| | |
|
| |
gülçin_dilan ♥ıѕıηıσ♥
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Çarş. Ağus. 08, 2007 12:33 pm | |
| - *Aslı{ACK}* demiş ki:
- KİMSE TÜRKİYE YE LAF EDEMEZ BNM ŞAŞIRDIIM İSE BUNU EN ÇOK SATAN GAZETELERİMİZDEN HÜRRİYET İN DAĞITMASI.
TÜRKİYE TARİH BOYUNCA UYGARLIĞIN BEŞİĞİ OLMUŞ,GEREK TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ GEREKSE KÜLTÜRÜ İLE HEP KONUŞULMUŞTUR.TÜRKİYEMİZE LAF EDEN İLK ÖNCE KİŞİLİĞİNE VE AKLINA BAKSIN DERİM. TÜRKİYE İNSANLARIN KIRMIZI FES GİYDİĞİ VE KEBAP YEDİĞİ ÜLKE DEĞİLDİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE AYNEN SALAKLARRR | |
|
| |
sOsYoFoBiKim_GüLçİn *Süper Moderator
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Çarş. Ağus. 08, 2007 1:35 pm | |
| offf çok kötü oldum yaaaaa hele ATAMIZ'IN sesi de geldi sonunda arka fondan tüylerim diken diken oldu... aynen katılıyorum arkadaşlar!!!!! BU SÖZÜ HERKESİ,HER TÜRK GENCİNİN BENİMSEMESİ GEREKİYOR!!!!!!!!: NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!!!!!!!! | |
|
| |
gülçin_dilan ♥ıѕıηıσ♥
| Konu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik Perş. Ağus. 09, 2007 1:01 pm | |
| evet hugoyu küçükken çokk seferdim nefret ediyorum şu tolga abiyle programı vardı ya artık nefret ediyorum | |
|
| |
| türklere yapılan terbiyesizlik | |
|