GulcinEren.iLe.ßiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GulcinEren.iLe.ßiz

GerçeK qLneRen Sitesi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

türklere yapılan terbiyesizlik

+4
*SeNa[EB]*
*Aslı{ACK}*
kızım_ben_erenciyim
ErEnCi_SeMoŞ
8 posters
YazarMesaj
ErEnCi_SeMoŞ
*Süper Moderator
*Süper Moderator
ErEnCi_SeMoŞ

Localisation : AyY gÜlÇİnNnn CnMm BeN sEnİ nEdEn DaHa ÖnCe FaRkEdEmEdİm

türklere yapılan terbiyesizlik Empty
MesajKonu: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyÇarş. Haz. 27, 2007 5:16 am

https://www.youtube.com/watch?v=UoJQ2-8pyuQ buyrun izleyin ve yorumlarınızı yazın şahsen ben çoook özür diliyorum adminlerimden ve söylüyorum bu oyunu yapanların hepsi ŞEREFSİZ
kızım_ben_erenciyim
♥ıѕıηıσ♥
kızım_ben_erenciyim

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyÇarş. Haz. 27, 2007 5:33 am

VAY TERBİYESİZ PİSLİKLER ALLAAH CEZANIZI VERSİN SİZİN ASIL SİZİN ÜLKELERİNİZDE ASLA GÜVENDE OLMAYIZ BİZ
*Aslı{ACK}*
*Admin
*Admin
*Aslı{ACK}*

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyÇarş. Haz. 27, 2007 5:54 am

KİMSE TÜRKİYE YE LAF EDEMEZ BNM ŞAŞIRDIIM İSE BUNU EN ÇOK SATAN GAZETELERİMİZDEN HÜRRİYET İN DAĞITMASI.
TÜRKİYE TARİH BOYUNCA UYGARLIĞIN BEŞİĞİ OLMUŞ,GEREK TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ GEREKSE KÜLTÜRÜ İLE HEP KONUŞULMUŞTUR.TÜRKİYEMİZE LAF EDEN İLK ÖNCE KİŞİLİĞİNE VE AKLINA BAKSIN DERİM. TÜRKİYE İNSANLARIN KIRMIZI FES GİYDİĞİ VE KEBAP YEDİĞİ ÜLKE DEĞİLDİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ErEnCi_SeMoŞ
*Süper Moderator
*Süper Moderator
ErEnCi_SeMoŞ

Localisation : AyY gÜlÇİnNnn CnMm BeN sEnİ nEdEn DaHa ÖnCe FaRkEdEmEdİm

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyÇarş. Haz. 27, 2007 6:02 am

kırmızı fesi çooq önceki yıllarda takıyolarmış hem taksakta takmasakta size ne bundan kebap da yiyoruz doğru sanki onlar hiç kebap yemiyormu türkiyeye giden güvende olamazmış siz nerden biliyonuz yha hem burası en güvenli ülke siz güvensiz ülke arıyosanız ilk önce kendi ülkelrinize bakın
ne mutlu türküm diyene
*SeNa[EB]*
*Moderator
*Moderator
*SeNa[EB]*

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyCuma Tem. 06, 2007 7:29 am

allahım ya sanki kendi ülkeleri çok güvenilir de bize güvenmiyolar yaa bu ne biçim bişi yaa bi de hürriyet gastesi en gözde gastelerden hee insan cd ye bakmadan dağıtır mı o cd yi hem zarara de girmiş oluyo bölece

ama şarkı da çok güseldi yani bence
|ShUmİPa
Misafir

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyCuma Tem. 06, 2007 4:03 pm

nıne ya:S bis memnunuz türkiyeden kimenee
♥Tuqba[EB]&
*Yardımcı Admin
♥Tuqba[EB]&

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyC.tesi Tem. 07, 2007 3:39 pm

slqlr yhaaa
Sym[CK]
*Özel Üe
*Özel Üe
Sym[CK]

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyPerş. Tem. 19, 2007 11:58 am

aynen yaaaa
gülçin_dilan
♥ıѕıηıσ♥
gülçin_dilan

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyÇarş. Ağus. 08, 2007 12:33 pm

*Aslı{ACK}* demiş ki:
KİMSE TÜRKİYE YE LAF EDEMEZ BNM ŞAŞIRDIIM İSE BUNU EN ÇOK SATAN GAZETELERİMİZDEN HÜRRİYET İN DAĞITMASI.
TÜRKİYE TARİH BOYUNCA UYGARLIĞIN BEŞİĞİ OLMUŞ,GEREK TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ GEREKSE KÜLTÜRÜ İLE HEP KONUŞULMUŞTUR.TÜRKİYEMİZE LAF EDEN İLK ÖNCE KİŞİLİĞİNE VE AKLINA BAKSIN DERİM. TÜRKİYE İNSANLARIN KIRMIZI FES GİYDİĞİ VE KEBAP YEDİĞİ ÜLKE DEĞİLDİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
AYNEN SALAKLARRR
sOsYoFoBiKim_GüLçİn
*Süper Moderator
*Süper Moderator
sOsYoFoBiKim_GüLçİn

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyÇarş. Ağus. 08, 2007 1:35 pm

offf çok kötü oldum yaaaaa hele ATAMIZ'IN sesi de geldi sonunda arka fondan tüylerim diken diken oldu... aynen katılıyorum arkadaşlar!!!!!
BU SÖZÜ HERKESİ,HER TÜRK GENCİNİN BENİMSEMESİ GEREKİYOR!!!!!!!!:
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!!!!!!!!
http://gulcinix.forumactif.biz
gülçin_dilan
♥ıѕıηıσ♥
gülçin_dilan

MesajKonu: Geri: türklere yapılan terbiyesizlik   türklere yapılan terbiyesizlik EmptyPerş. Ağus. 09, 2007 1:01 pm

evet hugoyu küçükken çokk seferdim nefret ediyorum şu tolga abiyle programı vardı ya artık nefret ediyorum

türklere yapılan terbiyesizlik
1 sayfadaki 1 sayfası