GulcinEren.iLe.ßiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GulcinEren.iLe.ßiz

GerçeK qLneRen Sitesi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor

3 posters
YazarMesaj
Gülçin_Melisa
*Süper Moderator
*Süper Moderator
Gülçin_Melisa

Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor Empty
MesajKonu: Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor   Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor EmptyÇarş. Tem. 04, 2007 6:10 am

Nazan Öncel, geçirdiği trafik kazasıyla milyonları üzüntüye boğan Barış Akarsu için şiir tadında duygu dolu bir yazı kaleme aldı!..

İşte Nazan Öncel’in sözleri:

Bu havada gidilmez, güneşli günde gidilmez, aslında hiç gidilmez

Bütün nefesimi tuttum, günlerdir ellerim havada Allah’a yalvarıyorum. Belki de Allah benden usanmıştır artık. Aç gözlerini Barış’ım, uyan; hadi n’olur uyan! Yaşamak için çok nedenin var. Önce sana hayat veren anneciğin, bu acıya dayanamam diyen babacığın ve bütün sevenlerin için uyan. Evet, belki hayat zor, belki çetrefilli, belki gereğinden çok acımasız, ama yaşamak her şeye rağmen güzel ve böyle uyumak sana yakışmıyor Barış’ım.

Senin için mümkün olsaydı kalan ömrümün tamamını verebilirdim. Çünkü senin umutların, çünkü senin yarınların, çünkü senin gençliğin var. Öyle ıslak ıslak baktırma, fazladan ağlatma bizi yavrucuğum.

Barış ağabeyinin de dediği gibi, Anlıyorsun değil mi?

Bütün sevenleri ve ailesi adına,

Nazan Öncel

Bir Başka Haber
FLAŞ!.. GEÇİRDİĞİ KAZANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE YAŞAM MÜCADELESİ VEREN BARIŞ AKARSU’NUN DOKTORU OP. DR ABDULLAH SERVET VE İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ NÖROLOJİ ANABİLİM DALI ÇAPA PROF. DR. HALİL ATİLLA İDRİS OĞLU’NUN YAZILI AÇIKLAMALARI BİR TIK ÖTEDE!..

Özel Bodrum Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahı Op. Dr.Abdullah Servet :

‘Arkadaşlar Halil Bey Çapa Tıp Fakültesi’nden geldi. Hastayı burada konsülte etti. İstanbul’daki arkadaşlarıyla da görüştü. Transportu düşünülmüyor. Hastanın tedavisi aynı şekilde devam edECEK.. Belirli önerilerde bulundular. Tedavide bir eksiklik yok. Donanımımız yeterli bu tedavi için, aynı şekilde destek tedavisine devam edeceğiz. Dün de belirttiğimiz gibi bu destek tedavisine rağmen belirli aksaklıklar var organlarda. Onun için klinik iyileşme yok. Bu daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir. Biz size şimdiye kadar her gün tıbbi gelişme ile ilgili olduğu gibi aktardık. Objektif olarak bütün bulguları. Şimdiden sonra da devamlı bir açıklamanın anlamı yok. Olağanüstü bir durum olursa sizlere bilgi aktaracağız. Yoğun bakım tedavisiyle ilgili yoğun bakımın şartları bellidir. Konunun uzmanları yürütür.. Bunun dışında gerektiğinde konsültasyon yapılır. Anne kontrolümüzde endişe edilecek bir durum yok Zaten az önce ikimiz beraber annenin yanındaydık.’

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ NÖROLOJİ ANABİLİM DALI ÇAPA PROF. DR. HALİL ATİLLA İDRİS OĞLU

‘Doktor Bey söyledi. Benim ona ilave edeceğim bir şey yok. Beklemek ve destek tedavisi dışında yapılacak bir şey yok. Bu sırada yapılacak tek şey beklemek ve tedaviye devam etmek. Genel tablo hastanın solunumu ventilatöre bağlı olduğu için uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo, ama bayağı ciddi bir travma geçirmiş. Çok benzer örnekleri var ama beklemek dışında daha başka bir şey söyleyemeyeceğim.72 belki 86 saat falan olabilir. Genç olması her şeyi değiştirebilir. Burada tek bir beyni düşünmemek lazım. Aldığı travmayı tüm vücuttan aldığını düşünerek ona göre değerlendirmek lazım. Beyin iyiye gidebilir ama ir başka organ bir problem çıkartabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli. Onun için de buradaki yoğun bakımdaki arkadaşlar hepsiyle ilgileniyorlar. Benim gelmemi aile talep etti,bir doktor arkadaşım kanalıyla ulaştılar.Hastane şartları gayet iyi.İstanbul’da da olsaydı bir değişiklik olmazdı’

Bir Başka Hber!
Özel Bodrum Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahı Op. Dr.Abdullah Servet :

‘Arkadaşlar Halil Bey Çapa Tıp Fakültesi’nden geldi. Hastayı burada konsülte etti. İstanbul’daki arkadaşlarıyla da görüştü. Transportu düşünülmüyor. Hastanın tedavisi aynı şekilde devam edECEK.. Belirli önerilerde bulundular. Tedavide bir eksiklik yok. Donanımımız yeterli bu tedavi için, aynı şekilde destek tedavisine devam edeceğiz. Dün de belirttiğimiz gibi bu destek tedavisine rağmen belirli aksaklıklar var organlarda. Onun için klinik iyileşme yok. Bu daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir. Biz size şimdiye kadar her gün tıbbi gelişme ile ilgili olduğu gibi aktardık. Objektif olarak bütün bulguları. Şimdiden sonra da devamlı bir açıklamanın anlamı yok. Olağanüstü bir durum olursa sizlere bilgi aktaracağız. Yoğun bakım tedavisiyle ilgili yoğun bakımın şartları bellidir. Konunun uzmanları yürütür.. Bunun dışında gerektiğinde konsültasyon yapılır. Anne kontrolümüzde endişe edilecek bir durum yok Zaten az önce ikimiz beraber annenin yanındaydık.’

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ NÖROLOJİ ANABİLİM DALI ÇAPA PROF. DR. HALİL ATİLLA İDRİS OĞLU

‘Doktor Bey söyledi. Benim ona ilave edeceğim bir şey yok. Beklemek ve destek tedavisi dışında yapılacak bir şey yok. Bu sırada yapılacak tek şey beklemek ve tedaviye devam etmek. Genel tablo hastanın solunumu ventilatöre bağlı olduğu için uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo, ama bayağı ciddi bir travma geçirmiş. Çok benzer örnekleri var ama beklemek dışında daha başka bir şey söyleyemeyeceğim.72 belki 86 saat falan olabilir. Genç olması her şeyi değiştirebilir. Burada tek bir beyni düşünmemek lazım. Aldığı travmayı tüm vücuttan aldığını düşünerek ona göre değerlendirmek lazım. Beyin iyiye gidebilir ama ir başka organ bir problem çıkartabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli. Onun için de buradaki yoğun bakımdaki arkadaşlar hepsiyle ilgileniyorlar. Benim gelmemi aile talep etti,bir doktor arkadaşım kanalıyla ulaştılar.Hastane şartları gayet iyi.İstanbul’da da olsaydı bir değişiklik olmazdı

İŞDE BUNLARDA BİZİM TARDİUM AİLEMİZİN YAPTIĞI 2 RESİMM;)
SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM;)
Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor 17426817kmf2
Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor Fgfgfli5kp4
ßonyßon[E]
*Admin
*Admin
ßonyßon[E]

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor   Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor EmptyÇarş. Tem. 04, 2007 9:40 am

dualarımız hep seninle !ne olur dayan !hayranların,sevenlerin ve en önemlisi ailen için !

qülçinerencix.forumzen.com ailesi...
|ShUmİPa
Misafir

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor   Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor EmptyÇarş. Tem. 04, 2007 9:48 am

Yha bide bi röpörtajında İlerde kız çocuumun olmasını istiorm...Onu hep gezdiricem mi öle bişeler demiş inş. yaşarda kız sahibi olurr...
Gülçin_Melisa
*Süper Moderator
*Süper Moderator
Gülçin_Melisa

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor   Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor EmptyCuma Tem. 06, 2007 7:27 am

ewt arkadaşlar hepimizin
BAŞI SAOLSUN:(
barıışı KAYBETTİK!
çarşamba günü
akşam 21:25 aralarında
barış gözlerini hayata kapadı
dayanamadı
ölümle müücadelesi arasında
meslektaşlarından olan bir kaç ünlümüz
"rockçı işde içki kullanmıştır"
"içki içip dreksiyon başına geçmiştir" gibi laflar
bütün barış sevenlerini üzdü
bizde biliyoruz ki BARIŞ;
hiç bir zaman içkili iken araba KULLANMAZ!
yaptığı son röportajda da;
"Hepimiz GENCİZ hepimiz içki kullanabilirz.!Ama Dozunu kaçırmamalıyız.Hayatın bile bir dozu wardır" dedi
Bu söyledikleri o yalan söyleyişilerede KAPAK olsun!
-----------------------------------------------------------------------
BARIŞ;
Senin için ilk defa bu kadar üzüldüm!Bu kadar çok ağladım hemde hıçkıra hıçkıra meğersem ben seni ne çok seviyomuşum.!
Nur yüzlüm benim.Herkez senin için nur yüzlü bir çocuktu,yüzünde nur var diyolardı.Evet haklılarda sen nur yüzlü biriydin Sad
Şimdi Söyle ISLAK ISLAK BAKMAMAK MÜMKÜN MÜ?!
*Aslı{ACK}*
*Admin
*Admin
*Aslı{ACK}*

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor   Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor EmptyCuma Tem. 06, 2007 9:35 am

BARIŞ AKARSU ÖLDÜÜNE GÖRE :
-----KİLİT---------
*Aslı{ACK}*
*Admin
*Admin
*Aslı{ACK}*

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor   Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor EmptySalı Tem. 10, 2007 6:05 am

flood için ösür
kilidi açtım ama bi şartla
ASLA VE ASLA SOHBET YOK MSJ ARTIRMAK İÇİN SAÇMA YORUM YASMAKTA YOK

Barış Akarsu'nun Mucize ve Umut Dolu Bekleyişi Sürüyor
1 sayfadaki 1 sayfası